Porti din fier

Portile si gardurile pot vorbi despre ce se afla dincolo de ele, pot completa in mod fericit o casa si o gradina ingrijite, sau pot fi pur functionale si create spre a ascunde, a proteja si atat.
Portile din fier sunt unice ca design si sunt create sa se incadreze in orice peisaj pe care il puteti imagina. Deoarece fiecare poarta este diferita nu avem o marime si un model standard. Daca va intereseaza un anumit stil sau aveti dumneavoastra un model propriu, specialistii nostri va stau la dispozitie, astfel incat rezultatul final sa fie cel pe care il doriti.
Portile sunt realizate in spatiul de productie propriu de specialisti cu experienta in arta prelucrarii fierului forjat. Alegem tipul de fier potrivit, masiv sau subțire, simplu ori amprentat. Fierul este pus pe foc si inrosit, modelat manual, folosind ciocanul, dalta si nicovala, apoi vopsit si patinat cu migala. Astfel cream piese unicat, ce se fac remarcate printre toate celelalte lucrari de gen, oglindind perfect personalitatea si gustul clientilor nostri.